Fredag

Tog mig en sovmorgon till 10, vilket var riktigt härligt! Sen var det att kliva upp för att invänta finbesöket. Goa Alexandra kom och hälsade på en sväng vilket var på tiden! Länge sen sist måste jag säga. Så nu ska jag stöka undan och fräscha upp mig innan det blir jobb. Blev bara ett 4 timmars pass igår. Fikan gick jätte bra än om det var 860 hungriga personer. Gick hem vid 21 så jag hann ju träffa gubben en litenliten sväng. Vi går om varandra så det känns som att det är sällan vi ses. Men nästa vecka blir det lugnare för bådas delar så det ser jag fram emot! Sen är det också så svårt att få tag på min kära Vicky. Vill pratas, vill träffas! Men vi ha inte så mycket tid att spela med när hon snart far. Blandade känslor och olyckligtvis jobbar hon både måndag och tisdag. Måste försöka styra upp något nu! Det är mycket nu. Jag undrar då tiden kommer då man kan stänga ut alla jobbiga tankar och bara leva. Nu är det så mycket med flytt, jobb, saknad av nära och kära, ja som sagt en hel del osäkert just nu. Sen mitt upp i det hela så fyller jag år! Det är inte länge kvar nu. Hela 20 år blir jag, vars har tiden runnit iväg? Börjar inse att jag börja bli en stor flicka nu.. Frågan är om jag vill?! ;P Ska börja kolla runt på lite utbildningar och försöka komma fram till lite idéer. Men först ska jag diska..

Ha en trevlig helg! kram

Torsdag

Idag har jag hunnit med en promenad, sen var jag på en jobbintervju där jag blev informerad om själva ekonomibiträdesjobbet och fick lite papper osv. Sen sprang jag på H&M och där hittade jag 1 linne, 3 toppar och 1 par leggins som fick följa med hem. Var så handlar sugen men så hitta man ju aldrig något.. Inge vidare kul menmen! Desto mer pengar kvar! Börja jobba 17.00 ikväll då det är fika för typ 850 personer.. Hoppas på bra personer som jobbar för det behövs efter gårdagen..

Jag måste säga det att jag är mer än förvirrad just nu. Här söker man jobb som en tok, t.o.m jobb som man inte vill ha. Har man tur får man något svar eller inget alls. Rings ut lite nu och då and so on. Känns så galet när jag inte vet vad jag vill pyssla med. Vill då inte fortsätta inom HR och att jobba typ inom en affär ge ju inte sådär jätte mycket. Det enda jag kommit fram till som jag kanske skulle kunna tänka mig är att gå undersköterskeutbildningen. Det är det enda jag lyckats komma fram till, men frågan är om jag ens vill?! Inte undra på att jag har sån konstant huvudvärk haha!

Slänga sig framför tvn en sväng innan det är dags att göra någon middag.

Hemma.

Nu har jag kommit hem efter en dag på jobbet(äpplet). Har vart en riktigt stressig dag måste jag säga. Sen hjälper de inte att vi är kort om folk och att typ 50% var riktigt sura och tvära. Usch! Men jag tog mig igenom denna dag också.. Men det var på håret ;P

Sen fíck jag höra att min efterlängtade gubbe kommer inte hem 16.00 idag utan senare. Så här sitter jag, ensammen och förtvivlad och ska stoppa något i magen så jag härdar ut till typ 20.00 då det blir middag. Hade tänkt framkalla lite kort för att fördriva tiden. Sen fick jag en superbra idé om att göra en fotobok, så de ska knepas och knåpas ikväll vill jag lova :) Och vika tvätt, vilket är mindre kul men måste göras!

Nytta.. NU! tjing

Brr

Att veta att man ska cykla till jobbet i -28 grader är inte så roligt... Jag vill som mycket gärna stanna hemma.

Söndag

Igårkväll efter maten så for jag till svärisarna på risnäset. Riktigt lugn kväll vilket behövdes. Sov bort hela dagen pga världens huvudvärk men idag mår jag mycket bättre :) Gubben for och körde skoter så jag satt och surrade med berith och sen drog jag in till Dorotea och hälsa på min moster och morbror. Känns skönt att ha hälsa på alla man ska ha hälsa på så nu kan man fara till Umeå med gott samvete :)

Blir äl till att fara till polisen och fixa ett utdrag ur personregistret till nästa jobbintervjun. Sen börjar jag jobba 15.00 imorgon och jobbar kväll. Men tyldigen skule det bara vara en liten middag så jag lär få gå hem tidigare :) På tisdag är både jag och gubben ledig så jag hoppas på lite handling till lägenheten kanske?! :) Börjar klia riktigt mycket i fingrarna vill jag lova! Vill ha lägenheten nununu. Men... jag tro jag få vänta ett litet tag till.

En kaffetår på det här och sen iväg på jaktmötet. Det är så min söndagkväll kommer att spenderas, kanske lite bingolotto på det? ;) Haha

Lördag

Gillar verkligen inte det här med att vara förkyld. Tung i huvudet och snörvlar som bara den. Är det verklige så det ska vara?? Naee skulle inte tro det. Jag som äntligen tänkte styra upp det hela och föra över massa bilder sen resan. Men tyvärr gå det inte sådär jätte bra för mig eftersom jag gissar på att kabeln ligger i Umeå. Så än på ett tag blir det ju inte av. Hade ju även tänkt skriva ut 2 bilder på gubben och jag, men det får vänta det med.

Vet verkligen inte vad jag ska hitta på idag. Men eftersom jag inte känner mig sådär jätte pigg så tror jag att detblir en långdusch och sedan inta ryggläge. Gubben for tidigt för att köra skoter med några vänner så ensammen är man..
 
Bjussar på en bild på på moi self och mitt hjärtegryn!


Borta bra men hemma bäst!

Kom hem till Sverige efter 1 v på utlandet. Var verkligen hur nice som helst! Dock hade vi lite otur med vädret men sol fick vi ju se lite och färg har man ju fått :) Så jag är ju inte lika blek som tidigare... Sitter just nu hemma i Svanaby. Jobbar måndag-lördag nästa vecka och Anton är långledig så då for vi hem :) Ha ju saknat mamsen och papsen en hel del.

Igår var jag på en jobbintervju. Det gäller resturangbiträde på hotell björken så nu är det bara att vänta och se om man få något eller inte. Tycker dock att intervjun va lite halvknasig då det gällde att svara på ett frågeformulär, och sen va de typ klart?! Hade förvänta mig mer snack men.. På torsdag den 25 ska jag på en annan intervju så det är spännande. Hoppas man få sig något seriösare så man slipper gå som man gör nu. Att det ska ringas varje vecka för att veta om man har jobb eller inte.

Sen till en annan mycket rolig sak :) Snart är min och gubbens lägenhet klar! Tapeterna är uppe så nu ska det bara slipas på 2 golv, toan ska göras klart och sen ska elektrikern dit och sen är de klart :) Se fram emot det här väldigt mycket. Alldeles ny och fin lägenhet till vi 2. Få pyssla och greja precis som man vill. Sen handla massa finfina grejer. Ja som sagt, det kommer att bli asbra!


Snabba ryck!

Det var ju de här med bloggningen då.. Det har liksom aldrig varit min grej. Är varken påhittig eller teknisk, och då bli det lätt samma gamma tråkiga saker som dras upp. Men nu ska jag försöka styra upp det här! Det känns extra viktigt nu dessutom, då en mycket när och kär vän tänker fara på en liten rundtur sådär.. Och då tyckte jag att det är lika bra att fixa det så fort som möjligt så att "jag blir varm i kläderna" ;) hihi

Annars då?? Här packas det för fulla muggar eftersom imorgon så drar jag, Anton, Tobbe och Emma till Gran canaria, Puerto rico! Det kommer att bli nicenice. Jag har varit där en gång tidigare men då var jag så pass liten så minnet är inte på topp, meen som sagt, det kommer att bli skit bra detta! :D

Tjing!

RSS 2.0