Tisdag

Igår skjutsade jag mor till Lycksele eftersom hon skulle undersöka sina ögon efter operationen. Allt såg bra ut vilket känns suveränt. Nu slipper hon fara dit på ett bra tag, hoppas jag!! Så for vi på mekonomen en sväng och sedan for vi hem. Skjutsade hem mor och sen drog jag till risnäset för att pussa på gubben innan han skulle dra till Umeå för jobb. Efter han for satt jag kvar och surrade med svärmor och Matilda ett bra tag och sen kom Leif och gun m co. så det blev även lite tårta och kaffe, inte fy skam ;) När jag kom hem överraskade farsgubben mig... Det var tänkt att jag skulle till Umeå ihelgen för att mys med gubbskrället mitt. Sen ta hem Bmw:n från Linda på söndag och det lät ju toppen tyckte jag.. Men då tyckte pappa att jag skulle åka med honom idag efter han sluta jobba för att ta hem bmw:n imorgon så att han kan skruva ihelgen. Det tyckte jag lät mindre bra men bara att göra det antar jag. Har ändå inge bättre för mig. På torsdag blir det uppvärmning för mig på Sport och Fritid som det nu heter :) Sen få jag se om jag dra till Umeå återigen på fredag. Mycket flängande men det får gå!

Jag måste säga att allt känns tipptopp just nu :) Hihi!

Fredag

Idag är det en bra dag :) Först arbetsförmedlingen och fixade praktik i 2 mån. 2 mån på sport och fritid och sen hoppas jag på anställning! :) Sen iväg och hälsa på flickorna på bvg köket och surra med Marie. Känns lite tråkigt att inte vara där och jobba men hon förstod och naturligtvis om jag har luckor i schemat så ska jag försöka fylla upp veckorna med jobb därifrån :) Allt känns så förbannat bra! Börjar praktiken den 26, då jävlar ;D

Puss på er!

Onsdag

Sitter och väntar på att mor ska kliva upp någongång ska kliva upp! Hon vakar ut idag och sen ska vi till Dorotea en sväng. Nu på sistone har jag vart i Dorotea nästan varje dag. Hälsar på mormor och gör henne sällskap och lyssna på alla upptåg hon har för sig. Haha hon ser då till att min morbror ha det han gör.. I måndags då var jag och klippte mig iaf! Det var verkligen behövligt. Än om håret känns kort så är et otroligt skönt(håret går till axlarna typ). Sen var det ju fin väder så jag skynda mig hem för att slänga mig ut i solen. Men jag låg inte länge eftersom jag har mer eller mindre myror i kroppen och kunde inte ligga still. Mammsen fråga gång på gång om jag ha damp.. Hon är så rar!!

Det var ju tänkt att Anton skulle komma hem ikväll men icket. Jag få vackert vänta till imorgon eftersom han va tvungen att jobba.. Verkar som att det är lite kris på jobbet. Drygt nog! För jag saknar han som en galning.. Han ska fara till åsele nu ihelgen och snacka jobb så ja hoppas verkligen att et går bra :)

Känns som jag har en massamassa energi idag. Fick prata med min älskade V en hel del igår på msn och jag blir så glad så fort jag ser hon är inne så man få "surra av sig lite". Sen var jag och gick med Cilla igår och där han dett surras en hel del. Känns bara fient de! :) Känner mig laddad och allt komma bli så bra. Det där lilla extra behövde jag för trots lite motgångar och elände så hjälper några få ord väldigt mycket :)

Saknar dig V. Hoppas att jag pallrar mig iväg en sväng till England och hälsar på dig :) Pusspuss!


Söndag

Sådärja, då har vi avverkat en helg till. Ulrika och Elin har varit uppe och myst med oss hela helgen. Tråkigt nog kan jag inte föra över bilderna men det får bli en annan gång. Igår for vi och fiskade så att dom skulle få med sig lite fisk, fisktokiga som dom är :) Det var mycket fint väder så det var ju bara härligt! Idag så har vi bara suttit ute och jäst och SOLAT :) Färg har jag dessutom fått. Varnade gubben för att han inte skulle känna igen mig eftersom jag ändrar färg, sakta men säkert ;) Verkar som att govädre ska hålla i sig dessutom så mer färg ska jag bannemig ha!! :) Funderar starkt på att dra till bettan imorgon och kapa bort lite hår.. Börjar vara dags nu känn ja! Sen ha jag itne så mycket annat inplanerat. Bara ta de lugnt och sakna gubbskrälle :)

Ett kort inlägg. Ska ut och borsta kissekatten eftersom hon låter så mycke hår! Hugaligen. Man vill ju nästan inte peta i henne ;P

Fredag

Geeee mig jobbet så jag kan flytta heeeem :) Älskling ska naturligtvis också få jobbet för det vore ju bra det med. Men för oss båda låter det som att det kommer att gå bra ;) Hihi, jag är taggad!!!

Torsdag

Påsken är över. Det har varit en väldigt lugn och skön påsk med gott sällskap, god mat och en hel del mys. Andra påsken med gubben och jag hoppas på många fler!

Sitter nu hemma i Svanaby. Vinkade av gubben igårkväll som for till Umeå för att jobba några nätter för att sedan komma hem på långledighet. Det blir fient de! Ha inte hört något från folkan om jobb så det är lugna gatan för min del. Sitter och väntar med spänning på att Eva-lena ska höra av sig någon gåååång! Tycker att det är dags nu...

Annars då? Huvudet är uppåt och fötterna ner, precis som de ska. Vart och fiskat idag så jag och gubben är lite mat rikare. Det är inte helt fel vill jag lova :) Jag har ju den turen att alltid och då menar jag verkligen ALLTID, ha fisk, kött och bär hemma :)

Imorgon är det fredag och det innebär att min kära syster Ulrika och hennes dotter Elin kommer upp en sväng. Det blir mys :) Som jag längtat!

Nu blir det soffan och bara lata. Puss!

RSS 2.0